vrijdag 28 februari 2014

Hoe kan je het best shoppen?


Een van de leukste dingen voor een meisje om te doen: Shoppen! lekker winkels afstruinen met vriendinnen. Op zoek naar de beste koopjes en de leukste kleding stukken. Heerlijk natuurlijk! Een van de leukste dagjes uit misschien. Maar hoe kan je nou het beste shoppen? Ik voor jullie een artikel geschreven met tips over hoe je nou goed kunt winkelen. Veel leesplezier!


Voor het shoppen
Voor dat je echt gaat shoppen moeten er ook nog een aantal dingen gebeuren. Zo moet je bijvoorbeeld als eerste je kleding kast eens goed door kijken. Kijk wat je echt nodig hebt en waar je nog lang niet genoeg van hebt. Schrijf die dingen op. Daar onder schrijf je wat je nou echt altijd al hebt gewild. Of als je binnen kort een feestje hebt schrijf je natuurlijk een leuk jurkje op je lijstje.

Tijdens het shoppen
Winkels zijn op een speciale manier ingericht. Ze zorgen er voor dat jij onder weg weer leuke dingen vind. Maar let wel goed op, want voor je het weet heb je weer veel te veel dingen in je tasje zitten wat helemaal niet op je lijstje stond. Als je nou echt iets leuk vind wat niet op je lijst staat raad ik je aan om nog even te wachten. Vind je het dan nog steeds echt helemaal prefect moet je het natuurlijk gewoon kopen!
dan komen we gelijk bij mijn volgende regel, koop alleen dingen die echt perfect zijn! Anders is de kans vrij groot dat je het later helemaal niet meer leuk vind en dat zou erg zonde zijn. Ook als dingen in de korting zijn,denk dan goed na. Zou je dit item ook voor de volledige prijs willen kopen. Zo ja? Dat betekend dat het perfect dus kopen! Weer een andere tip, spaar eerst een tijdje in plaats van steeds een beetje uitgeven. Het is veel leuker om jezelf te belonen voor het lange sparen met shoppen. Zo kan je ook weer nieuw setjes in één keer kopen en dat is veel handiger! En dan mijn laatste tip voor tijdens het shoppen: Let een beetje op kwaliteit. Voor mij is dat niet het aller belangrijkste maar het is wel zo leuk dat als je iets nieuws koopt je er een beetje lang mee kan doen. Trek een klein beetje aan het item en als het een beetje stevig is dan is het goed! 


vintage shoppen
Veel mensen zijn er een beetje vies van maar zo erg is het niet. Zet je er over heen en stap eens een keer de kringloopwinkel binnen. Je moet wel even zoeken maar er zit vast wel iets voor jou tussen. Wees wel een beetje creatief want je moet goed weten hoe en wat je wilt combineren. Het kan lastig zijn maar super leuk om te doen! Het kost ook bijna niets dus dat is pas echt voordelig shoppen. Het is misschien ook wel leuk om je eigen oude kleren er naar toe te brengen om er weer iemand anders blij mee te maken. 

online shoppen
Online shoppen kan heerlijk zijn omdat je alle winkels voor je hebt en er de deur niet voor uit hoeft. Maar let goed want je moet op een paar dingen letten. het eerste is de maten:  je kan het niet passen voor je het koopt dus let goed op de maat tabellen. Of als je al iets eerder hebt gekocht op die webshop weet je natuurlijk al hoe het zit. Kijk goed naar de foto´s en zoom goed in. Er kunnen dingen op het item zitten wat je eigenlijk helemaal niet leuk vind. Je kan het bij de meeste webshops natuurlijk weer terug sturen, maar het niet zo leuk als je, je ergens op verheugd en het dan weer terug moet sturen. En mijn allerlaatste tip is: let altijd goed op de verzend kosten. Ze kunnen hoger zijn dan je verwacht.


Dit waren ze dan, mijn tips! Ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad. En natuurlijk heel veel plezier en succes bij het shoppen de volgende keer. 
Liefs,

Priscilla






2 opmerkingen: